#Civilpodden har premiär från Hofors!

Här kan du nu lyssna på första avsnittet av #Civilpodden!

Vi pratar med Mats Björklund och Petter Svedén – två musikentusiaster från Hofors. De är båda engagerade i ”Hoforsrocken” – det musikevenemang som hamnar i topp när man har ställer frågan till unga i Hofors om vad man är mest stolt över på sin hemort.

Mats Björklund startade Hoforsrocken för tio år sedan, och 2012 vann man utmärkelsen på Local Heroes-galan i Gävle, både som ”Årets arrangör” och ”Årets spelning” för gruppen ”Radioaktiva Räker”s framträdande.

Mats och Petter berättar om erfarenheten av att arrangera på en mindre ort, och om hur de förverkligade drömmen om att gå på ett större musikarrangemang där man bor genom att helt enkelt göra det själv.

Mats_Björklund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s